فرش فلوکاتی چه فرشی است؟
آذر
فرش فلوکاتی چه فرشی است؟

فرش فلوکاتی چه فرشی است؟


زمان مطالعه : 4 دقیقه

اگر به خرید فرش رفته باشید فرش شگی رفته باشید حتما فرش فلوکاتی را دیده اید. زیبایی و نرمی این نوع فرش ها بقدری که همه مارا وسوسه می‌کند. فرش فلوکاتی همان فرش هایی است که پرز های بلندی دارند و راه رفتن روی آنها مانند راه رفتن روی بالشت است. همان قدر نرم و راحت. اگر دوست دارید با فرش فلوکاتی و انواع آن آشنا شوید تا هنگام خرید فرش، بهترین فرش فلوکاتی را صاحب شوید، با من همراه باشید.

گاهی ما فکر می‌کنیم فرش فقط زمین خانه را پوشش می‌دهد و راه رفتن را برای ما نرم و لطیف می‌کند. اما فواید فرش به همین ها خلاصه نمی‌شود. طرح و نقش فرش در زیبایی دکوراسیون خانه تاثیر زیادی دارد. از طرفی دانشمندان ثابت کرده اند که رنگ در روحیه و خلق و خوی افراد موثر است. پس رنگ فرش خانه شما تاثیر زیادی در اخلاق و روحیه افراد خانواده شما دارد. پس خرید فرش نیازمند دقت فراوانی است. از طرفی فرش تنوع زیادی دارد و گاهی استفاده از فرش ماشینی برای ما خسته کننده است. اما من به شما فرش های فلوکاتی را پیشنهاد می‌کنم. زیرا زیبا  منحصر بفرد و جذاب هستند و تغییر زیبا و بزرگی به خانه شما می‌دهند.

فرش فلوکاتی چه فرشی است؟

فرش ماشینی انواع مختلفی دارد که یکی از آنها فرش شگی است. فرش شگی پرز های بلند و گاه بهم ریخته دارد که باعث زیبایی و منحصر بفردی آنها می‌شود. شاید بپرسید آیا فرش شگی همان فرش فلوکاتی است؟

پاسخ این سوال خیر است. فرش فلوکاتی یکی از انواع فرش شگی است و زیر مجموعه فرش شگی بشمار می‌رود. از انواع فرش های شگی میتوان فلوکاتی، میکرو، پشمی و چرمی را نام برد که هریک زیبایی خاص خود را دارد. ما در این مقاله با فرش فلوکاتی آشنا می‌‌شویم. فرش فلوکاتی با استفاده از الیاف نخ بافته می‌شود. ارتفاع پرزها بین 4.5 الی 6 سانتی متر است. امروزه از الیاف های نخی در بافت فرش فلوکاتی استفاده می‌شود اما نمونه های اولیه این فرش ها بااستفاده از پشم بز تولید شده است.

انواع فرش فلوکاتی در دو دسته خلاصه می‌شود:

فرش فلوکاتی مدرن

اگر دکوراسیون خانه شما رنگ روشن دارد و خلوت است، فرش فلوکاتی مدرن انتخاب خوبی برای شماست. فرش فلوکاتی مدرن شامل طرح های هندسی و گرافیکی خاص است که متعلق به دنیای امروزی است. پرز های فرش فلوکاتی مدرن کوتاه تر از فرش فلوکاتی سنتی است. فرش فلوکاتی جدایی از نرمی زیاد، یک زیبایی منحصر بفرد به خانه شما اضافه می‌کند.

فرش فلوکاتی سنتی

رش فلوکاتی سنتی پرز های بلندتری به همراه طرح اصیل و سنتی ایرانی دارد. این مدل فرش ها برای دکوراسیون های مدرن مناسب نیست زیرا رنگ های تند و تیز دارد و به اصطلاح پر رنگ است.

اولین فرش فلوکاتی متعلق به کجاست؟

در تاریخ 1500 سال پیش یونان از فرش های فلوکاتی یاد شده است. اما به صورت رسمی اولین فرش فلوکاتی در اروپا بافته و تولید شده است که امروزه نیز موجود است. فرش های فلوکاتی در گذشته به فراموشی سپرده شده بودند اما در سال های اخیر به دلیل استفاده از طرح های مدرن و جدید در بافت آنها باز رونق گرفته و توجه زیادی را به خود جلب کرده است.

مزایا و معایب فرش فلوکاتی

اول از همه به سراغ مزایای فرش فلوکاتی می‌رویم که بسیار بیشتر از معایب آن است.

فرش های فلوکاتی بسیار نرم و لطیف هستند و راه رفتن و نشستن روی آنها بسیار دلچسب است.
دارای طول عمر زیادی هستند. فرش فلوکاتی بافته شده با الیاف طبیعی تا 25 سال عمر مفید دارد.
اصلا پرز نمی‌دهد و این ویژگی بسیار ارزشمندی است. زیرا گاهی فرش های ماشینی که الیاف آنها کوتاه تر نیز است پرز داده و باعث نارضایتی ما می‌شود.
قیمت بسیار کمتری نسبت به فرش های ماشینی دارد و مقرون بصرفه است.
طرح بندی و رنگ های متنوع و زیبایی دارد که توجه و علاقه هر انسانی را به خود جلب می‌کند.

معایب فرش فلوکاتی

داشتن پرز های بلند در کنار لطافت زیاد، باعث جمع شدن آلودگی ها و گرد غبار در دل فرش می‌شود.
گاهی همین تجمع آلودگی باعث حساسیت افراد می‌شود.
تمیز کردن فرش فلوکاتی کار دشوار و زمان بری است.

ابعاد فرش های فلوکاتی

فرش فلوکاتی نیز مانند تمام فرش های ماشینی دیگر در ابعاد 4، 6، 9 و 12 تولید می‌شود. برای آگاهی از ابعاد دقیق فرش های فلوکاتی ما در مقاله ای دیگر درباره اندازه و ابعاد استاندارد فرش ها صحبت کردیم و میتوانید با مطالعه آن فرش فلوکاتی خود را در بهترین اندازه خریداری کنید. اگر می‌خواهید یک دکوراسیون متفاوت و زیبا داشته باشید، فرش فلوکاتی می‌تواند گزینه خوبی برای شما باشد.

0 دیدگاه برای این مقاله ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *